torsdag 21 april 2011

Restless legs

Har upplevt att jag har fått "restless legs" Det har blivit extremt jobbigt nu när jag blivit gravid. Framför allt kommer det på kvällarna när jag ska somna. Det liksom kryper i underbenen och jag måste verkligen hålla på att röra dom, får panik annars. Gräsligt obehaglig känsla..... Detta gör att jag får svårt att sova. Någon som drabbats av samma symtom? Har hört att det kan vara ett tecken på järnbrist och calciumbrist??

4 kommentarer:

  1. Jag känner till de, har de ständigt. Men de blev värre under min graviditet.
    Vad skönt att höra oxå att ni blev så bra bemötta och att de tog er på allvar. vad underbart med ett tickande hjärta, hoppas jag inte misstar mig nu menjag har för mig att ni fick se det =)
    Ta de så lugnt du kan med tanke på missfallsrisken, ifall du vill vara på den säkra sidan lyft inte tyngre än 3k, ca 1-2 matkassar oxh undvik att gå i trappor i den mån du kan. De är de råd jag får av min klink då jag oxå haft missfall, jag går på IVF Kliniken i falun om du hört talats om dig. Vart i Usa befinner dig, hur är väderklimatet?

    Här i sverige är de så gott som sommar, har haft kanonväder nu under påskhelgen... helt underbart!

    Kramar Denise

    SvaraRadera
  2. Jag har också restless legs ibland, utan att vara gravid. Det är otroligt obehagligt, men jag vet inte varför man får det.

    Hoppas du har haft en bra påsk, kram!

    SvaraRadera
  3. Denise: jag går på Calanderska i Göteborg, men har hört talas om IVF kliniken. Jag bor nästan precis 2 tim ovanför New York, så under Påskhelgen var vi där. Här har vädret växlat en del, men under gårdagen var det 27 grader i NY....härligt!! Har förstått att det varit skönt väde i Sverige, och det är ni värda efter den långa vintern som varit. Hoppas sommaren blir lika fin.
    Kram

    Charlotte : ja, jag had det också innan jag blev gravid. Hemskt obehagligt!!
    Hoppas du haft en härlig påsk!!
    Kram

    SvaraRadera
  4. AD: jag fick höra att det var magnesiumbrist..o åt tugg tabl magnesium.. mkt bättre ganska så omgående.. tänkter på dig hjärtat.. o håller alla tummar jag bara kan.. puss

    SvaraRadera