måndag 15 november 2010

Önskeboken

Fick denna reklamtidning idag. Hormonstörd som jag är så började jag gråta....åh, vad jag vill sitta och bocka för vad jag ska ge mitt barn i julklapp. Men nu hamnar den istället i soporna   =(

Snart BIM och mina bröst ömmar så jädrans mycket, upp mot armhålorna och ut på bröstvårtorna. Har en hel del symtom, men jag har lärt mig efter 2 år att det lika gärna kan vara PMS.
.

8 kommentarer:

  1. Åh hoppas att dina symptom är pga graviditet! Vet att man blir lurad så jäkla ofta men det låter ju lovande :) Jag har aldrig nånsin ömma bröst, bara bröstvårtorna kan ömma. Har aldrig förstått hur det känns för folk som sagt att de inte kunde ha på sig BH för att det gjorde för ont... Iallafall, släng inte önskeboken, tycker du ska ha den kvar just in case. :D

    Har uppdaterat lite om läget för mig på bloggen om du är intresserad :)
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Känner igen hatet mot julklappskatalogen. Och det du skrev för några dagar sedan om att det var "så jävla kul för er då" om ett par i er bekantskapskrets som är gravida. Den känslan har ju inget att göra med att man missunnar just dem deras graviditet. Mer att man är så himla trött på att VÄNTA på en egen graviditet. Jag håller tummarna för att dina ömma bröst är ett graviditetssymptom!

    SvaraRadera
  3. usch , de där symptomen är förvillande lika:/ hoppas på att det är pga en graviditet!
    kram

    SvaraRadera
  4. Hej hej. Har inte läst hela din blogg men måste fråga direkt om det är Hartford, CT du ska flytta till? Jag studsade till när jag läste det för jag bor faktiskt där.
    Jag är en superflitig läsare på den här sidan eftersom jag precis gått igenom mitt första ivf och ville läsa lite om svenska upplevelser.
    Om det nu är Hartford, CT så skriv jättegärna!!!
    Anna

    SvaraRadera
  5. Svar Anna: Jomenvisst, Hartford Connecticut =) Hur länge har du bott där? Jobbar, eller gift med en amerikan? Har du gjort ivf där borta eller hemma i Sverige??

    SvaraRadera
  6. Haha. Vad roligt! Jag har bott här i nästan 20 år och kom först hit som utbytes student. Blev sponsrad av ett företag och har jobbat och bott kvar med stor förtjusning. Mitt ivf är gjort här på en klinik som hör till Uconn Health center. Vet inte om ni tänker försöka med det här, men den här kliniken har en av de högsta procenten i landet när det gäller ivf som lyckas.
    Mitt första försök lyckades, men det är väldigt tidigt än, så nu hoppas jag att gå in i en ny fas i livet. Innan detta så har jag nämligen satsat på jobbet till 100% och jobbat otroligt mycket.
    Jag träffar aldrig svenskar här så det skulle vara superkul att råka på varann.

    SvaraRadera
  7. Hoppas verkligen att det är grav symptom och inte pms... Håller tummarna!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Anna: Kul att kunna ha någon att rådfråga om man känner sig helt vilsen när man kommer dit =)
    Håller tummarna för er!!!

    SvaraRadera